Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تلگراف؛ برخی مقامات انگلیسی در اظهاراتی بی‌اساس مدعی شدند پیشرفت های ناگهانی کره شمالی در توسعه تسلیحات اتمی احتمالا به دلیل حمایت های پنهان ایران، حاصل شده است.

دفتر وزارت خارجه انگلیس در حال بررسی این موضوع است که آیا کشورهایی که پیشتر یا اکنون دانش هسته ای داشته اند، به «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی، در توسعه موشک هایی با کلاهک هسته ای کمک کرده اند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات انگلیسی در وایت هال (محل استقرار دولت انگلیس) به ساندی تلگراف گفته اند این باور کردنی نیست که دانشمندان کره شمالی به تنهایی توانسته باشند به این سطح از فناوری پیشرفته دست یابند.

تلگراف نوشت: ایران و روسیه در صدر کشورهایی قرار دارند که مظنون به ارائه مشاوره و کمک های هسته ای به کره شمالی هستند.

یکی از وزرای انگلیسی مدعی شده است: دانشمندان کره شمالی افرادی با توانایی های بالا هستند؛ اما روشن است که آنها تمام این کارها را در خلاء انجام نداده اند و از جایی کمک گرفتند.

یک منبع دیگر در وزارت خارجه انگلیس مدعی شده است: اینکه بگوییم کره شمالی همه این کارها را به تنهایی انجام داده، یک تصور ساده‌لوحانه است.

کارشناسان انگلیسی پیش از این، گزارشی ارائه داده بودند که ادعا می کرد کره شمالی برای دستیابی به یک موشک بین قاره‌ای با قابلیت حمل کلاهک هسته ای، دست کم به 10 سال زمان نیاز دارد؛ اما آزمایش های موشکی اخیر پیونگ یانگ نشان داد محققان کره شمالی به دانش مورد نیاز در این زمینه دست یافته اند و وارد شدن موشک های بالستیک بین قاره ای با قابلیت حمل کلاهک هسته ای به ارتش کره شمالی، در چند سال آینده ممکن است.

تعدادی از وزرای ارشد دولت انگلیس نیز در جلسه هفته گذشته با شورای امنیت سازمان ملل، نگرانی خود را درباره سرعت توسعه تسلیحات هسته ای کره شمالی ابراز کردند.

چند روز پس از آنکه دونالد ترامپ اعلام کرد در پرونده مقابله با کره شمالی تمام گزینه ها روی میز است، «ترزا می»، نخست وزیر انگلیس، با وی تلفنی گفتگو کرد. هر دو مقام عالی رتبه توافق کردند از هر اهرمی برای متوقف کردن کیم جونگ اون در مسیر دستیابی به سلاح هسته ای استفاده کنند.

کره شمالی تاکنون چندین آزمایش موشک های بالستیک را با موفقیت انجام داده است و هفته گذشته یک بمب هیدروژنی را که قدرتی بسیار بیشتر از بمب اتم دارد، آزمایش کرد.

این آزمایش پاسخی به لفاظی‌های اخیر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، بود که گفته بود پاسخ کره شمالی با «خشم و آتش» همراه است.

آزمایش موشکی اخیر کره شمالی صدور قطعنامه شورای امنیت را علیه این کشور در پی داشت که تحریم های اقتصادی بیشتری را علیه پیونگ‌یانگ اعمال می کند.

انتهای پیام/

مقامات انگلیسی مدعی شدند ایران در پشت پرده فناوری های هسته ای کره شمالی قرار دارد!

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  در این دیدار ضمن خوش‌آمد گویی به سفیر عربستان سعودی و ابراز خرسندی از حضور وی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیوند عمیق دو کشور تأکید کرد و گفت: پیوند قلبی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور حدیث وصل دو ملت است. ‌آنچه برای ایران و عربستان اهمیت دارد، تلاش برای توسعه تعاملات در راستای منافع ملی دو کشور است.

وی با اشاره به موضوع توسعه و کاربرد فناوری‌های پیشرفته اظهار کرد: کشورهای خاصی در جهان وجود دارند که به دنبال فناوری‌های نوین هستند. برخی از این کشورها در نظر دارند که ایران خریدار چنین تکنولوژی‌هایی باشد درصورتی‌که رویکرد جمهوری اسلامی ایران در این زمینه کاملاً متفاوت است و به دنبال تحقیقات و توسعه فناوری در کشور است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید بر حفظ تعاملات با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با این رویکرد و با ظرفیت‌سازی، ‌ به دنبال خلق فناوری هستیم زیرا بسیاری از کشورهای جهان در این عرصه با ما همکاری نمی‌کنند. با توجه به این شرایط، ما به دنبال پیشرفت و توسعه فناوری‌های نوین رفتیم و با توکل به پروردگار متعال اکنون در جایگاه خوبی قرار داریم.

اسلامی گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین همچون هسته‌ای نتایج بسیار مثبتی برای ایران داشته؛ البته این مسئله موجب ناخرسندی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی شده است.

وی با اشاره به رویکرد عربستان سعودی در زمینه توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد: عربستان سعودی رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم. در این زمینه نکته مهم، بحث رویکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است زیرا رویکرد آژانس اساساً باید مبتنی بر حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای در کشورهای گوناگون باشد.

اسلامی تأکید کرد: ایران بیشترین همکاری‌ها را در زمینه بازرسی‌ها با آژانس داشته و دارد. در چارچوب پادمان و «ان.پی‌. تی» همچنان همکاری‌های لازم را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهیم داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین به لزوم توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش میزان تولید رادیو داروها برای استفاده بیماران تأکید کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار ایرانی از این رادیو داروها استفاده می‌کنند بنابراین توسعه تولید این‌گونه داروها بسیار ضروری است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورها هستیم.

اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه کاربرد پرتوها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: توسعه کاربرد پرتوها توسط یک شبکه دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده و دنبال می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در ابعاد و سرفصل‌های مختلف صنعت هسته‌ای به موفقیت‌های فراوانی دست یافته و بسیار مؤثر عمل کرده؛ اظهار کرد:‌ با توجه به موارد ذکر شده اکنون شاهد توسعه و گسترش فناوری هسته‌ای در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون کشور هستیم.

اسلامی با بیان اینکه از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و ‌آموزشی در زمینه فناوری هسته‌ای برخورداریم، خاطرنشان کرد: آماده همکاری و ارائه تجارب و دانش خود در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی به سایر کشورها هستیم.

سفیر عربستان سعودی در ایران نیز ضمن تشکر از دعوت محمد اسلامی به‌منظور حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیشرفت و توسعه تعاملات میان دو کشور تأکید کرد.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار، ‌ایران را کشور همسایه، دوست و برادر دانست و گفت: شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه‌ همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتش انگلیس ۲۰۰ ماموریت جاسوسی بر فراز غزه انجام داده است
  • اسلامی: دشمنان هنوز هم‌ با ایران ‌هسته‌ای مخالفند
  • انتشار بیانیه توسط شرکت‌کنندگان در کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران  
  • بیانیه شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای ایران
  • شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بیانیه دادند
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • درگذشت مقام عالیرتبه در کره شمالی + عکس و جزئیات | او به هر ۳رهبر خدمت کرده بود | تمجید کیم جونگ اون از وی
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم