Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@06:16:18 GMT

انگليسی‌بازی تيم ملی اميد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۴۹۳۹۱

از روزي كه تيم ملي اميد كشورمان، كره شمالي را برد و آن طرف عربستان هم حريف خودش را شكست داد، بحث نحوه صعود و بازي‌هاي دور بعد ايران مطرح شد. آفتاب‌‌نیوز :  اينكه مسير صعود ما در صورت اول يا دوم شدن چه تغييري خواهد كرد؛ در واقع عده‌اي نشستند به حساب كتاب كردن. در نهايت هم به اين نتيجه رسيدند كه بهتر است اميدها صدرنشين نشوند تا در مرحله بعد به كره جنوبي برخورد نكنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

كره‌اي كه با توجه به باخت مقابل مالزي شانس صدرنشيني را از دست داده. البته تمام اين حرف‌ها در حد حدس و گمان بود و همه منتظر بوديم، ببينيم كادر فني تيم ملي چه تدبيري براي بازي با ميانمار درنظرمي‌گيرد. اينكه قرار است انگليسي رفتار كنيم يا آلماني؟!
به گزارش آفتاب‏‎نیوز؛ از اين جور حساب كتاب كردن‌ها در تاريخ فوتبال زياد ديده‌ايم. آخرين نمونه‌اش هم برمي‌گردد به همين جام جهاني قبل. تيم‌هاي انگليس و بلژيك براي صدرنشيني گروه به مصاف هم رفتند. صدرنشيني‌ نه از آن نوع هميشگي و دلچسبش. بلكه همراه با كلي استرس. چرا كه تيم اول بايد در سمت سخت گروه قرار مي‌گرفت و به مصاف برزيل و فرانسه مي‌رفت و تيم بازنده مي‌رفت سمت آسان جدول و حريف تيم‌هايي مثل كلمبيا و سوئد و كرواسي مي‌شد. همه ديديم كه در روسيه چه اتفاق افتاد. انگليس به خيال خودش با زرنگي ‌بازي را به بلژيك واگذار كرد و دوم شد. براي اينكه راحت تا نيمه‌نهايي بالا برود. ساوتگيت و تيمش اين كار را انجام دادند اما به اولين تيم سختي كه برخورد كردند، تيمي كه دو بازي قبلي‌اش را ١٢٠ دقيقه كامل بازي كرده بود، باختند و رفتند براي رده‌بندي. بلژيك اما با‌صلابت تا نيمه‌نهايي بالا آمد و آنجا هم با اختلاف يك گل به تيمي باخت كه رفت و قهرمان شد. بلژيك و انگليس دوباره به مصاف هم رفتند براي مدال برنز و باز هم بلژيك انگليس را برد! يعني دورانديشي انگليس‌ها نه‌تنها به اين تيم كمك نكرد، بلكه چهره‌اي زشت از اين تيم براي هواداران فوتبال به جا گذاشت.
بازي ايران و ميانمار كه شروع شد، مي‌توانستيم با يك برد روحيه‌بخش صدرنشين گروه شويم و اقتدار خودمان را به رخ بكشيم. اما اتفاقي كه افتاد بسيار عجيب بود. ميانمار حمله مي‌كرد و ما در لاك دفاعي بوديم. از آن طرف خبر رسيد عربستان دو گل از كره‌شمالي خورده و اين يعني عرب‌ها هم مي‌خواهند با استراتژي اول نشدن پيش بروند. نيمه اول بدون گل تمام شد. ما با اين نتيجه صدرنشين گروه بوديم. نيمه دوم شروع شد و بعد از ١٠ دقيقه گل خورديم. دوباره باز بعد از ١٠ دقيقه گل خورديم و از ميانمار ٢بر ٠ عقب افتاديم! انگار كه به بچه‌ها گفته شده باشد اين جوري فايده ندارد و ما اول مي‌شويم! برويد گل بخوريد كه مبادا اين اتفاق بيفتد! بازي ضعيف بازيكنان در ٢٥ دقيقه اول نيمه دوم هر بيننده‌اي را به حيرت وامي‌داشت. ايران و عربستان مقابل حريفان ضعيف‌تر، مسابقه گل خوردن گذاشتند. عربستان سومي را هم از كره خورد و ما هم نزديك بود گل سوم را بخوريم كه تيرك دروازه مانع شد! اتفاقي كه اگر رخ مي‌داد، مي‌توانست باعث حذف ما از بازي‌هاي آسيايي بشود. كار به جايي رسيده بود كه ميانماري‌ها دقايق آخر بازي فشار مي‌آوردند و دوست داشتند بازي‌ از جريان نيفتد و ما علاقه داشتيم جلوي اين تيم وقت‌كشي كنيم. واقعا كه خجالت‌آور بود!
بازي تمام شد و ما با همه اين تفاسير باز هم صدرنشين شديم. صدرنشين شديم تا همه حساب‌ و كتاب‌ها به هم بخورد. اما به هم خوردن استراتژي تنها يك روي سكه است. ما فقط بازي كردن با يك تيم آسان‌تر را از دست نداديم؛ با اين ترفندي كه مي‌خواستيم به كار ببريم چيزهاي زيادي را از دست داديم كه يكي از مهم‌ترين آنها باور بازيكنان است. بازيكنان جوان تيم اميد همگي حول و حوش ٢١ سال سن دارند و هيچ تجربه بين‌المللي بزرگي ندارند، آنها به‌شدت تحت‌تاثير احساسات هستند. ما مي‌توانستيم با يك برد ديگر با روحيه‌اي فوق‌العاده بالا، به عنوان تيم برنده، به عنوان ترسناك‌ترين تيم گروه، راهي مرحله بعد بشويم؛ احساساتي كه يقينا در بازي بازيكنان تاثير مي‌گذاشت. اما حالا چه؟ ملي‌پوشان ما با باخت مقابل ميانماري كه هيچ جايگاهي در فوتبال ندارد، آن هم با اختلاف دو گل، آن هم در شرايطي كه تا آستانه حذف شدن پيش رفتيم، چه حسي دارند؟ آيا آنها شمايل يك تيم برنده را دارند؟ آيا با ترسي كه از تيم كره‌جنوبي در دل بازيكنان تيم ايجاد شده مي‌توان اين تيم را برد؟ وقتي كادر فني نشان داده حاضر است هر كاري بكند كه به كره‌جنوبي نخوريم، ملي‌پوشان چه فكري درباره اين تيم مي‌كنند؟
بعد از بازي اما صحبت‌هاي كرانچار سرمربي تيم و حميد استيلي هم جالب بود. هيچ‌كدام از اعضاي كادر فني تلاش براي دوم شدن را تكذيب نكردند و كرانچار در پاسخ به سوالي مبني بر تلاش براي قرار نگرفتن مقابل كره گفت: بله، اين هم مي‌تواند نظر درستي باشد! استيلي هم با غير‌فوتبالي خواندن نتيجه ديدار تيم‌هاي عربستان و كره شمالي گفت: به عنوان تيم اول گروه، محكوم به پيروزي هستيم و تلاش مي‌كنيم از سد كره بگذريم. شايد قسمت اين بوده است كه از اين مسير به مراحل بالاتر برويم‌! اينكه استيلي مي‌گويد قسمت اين بوده كه صعود كنيم، يعني ما همه تلاش‌مان را كرديم كه ببازيم، ولي خدا نخواست، اول شويم! كسي نيست به آقاي استيلي بگويد اگر نتيجه ديدار تيم‌هاي عربستان و كره‌شمالي غير‌فوتبالي بوده، نتيجه بازي ما چه بوده؟ آيا حالا كه استراتژي تاسف‌آورتان جواب نداده، اين جور بازي كردن كار زشتي شده؟ حالا كه عربستان به آنچه دلخواهش بود رسيده و ما دست‌مان مانده توي پوست گردو، تلاش نكردن براي برنده شدن غيرفوتبالي شده؟
نكته جالب‌توجه در اين ميان همراه شدن رسانه‌ها با اين حركت عجيب كادر فني تيم ملي است. گزارشگر بازي عملا از اين كار تيم دفاع مي‌كرد و رسانه‌هاي ورزشي به بدشانسي تيم ملي كه منجر به صدرنشيني شد، اشاره كردند! عجيب‌تر اينكه همه اين افراد هم براي تيم ملي آرزوي موفقيت دارند و مي‌خواهند تيم ملي اميد مدال طلاي بازي‌هاي آسيايي را ببرد و بعد هم برود حسرت المپيكي شدن ما را تمام كند. اما چطور ممكن است اين اتفاق بيفتد؟ وقتي ما از بازي مقابل كره‌جنوبي در مرحله حذفي مي‌ترسيم، چطور بايد قهرمان شويم؟ اصلا ترس چه نسبتي با برنده شدن دارد؟ اين جمله ساده، تكراري و فوق‌العاده كليشه‌اي كه مي‌گويد «براي قهرمان شدن بايد همه تيم‌ها را برد»، صرفا يك جمله قصار خوشگل نيست. اين واقعيت فوتبال است. فرانسه قهرمان جهان شد، چون از هيچ تيمي نمي‌ترسيد و باور داشت كه هر حريفي را مي‌تواند شكست دهد.
منبع: روزنامه اعتماد کد خبر: ۵۴۱۱۱۸ تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۱

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تیم ملی امید فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۹۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیلتس چیست؟

طبق آخرین گزارش در اردیبهشت سال ۱۴۰۳، هزینه آزمون آیلتس به مبلغ ۸ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید. آزمون آیلتس مهارت‌های زبان شما را به چالش می‌کشد و مانند دوی ماراتن، گاهی لذت‌بخش است و گاهی نفستان را می‌گیرد.

در این مطلب، به بررسی آزمون آیلتس و کاربرد آن پرداختیم. همچنین گام‌به‌گام برای پیمودن این ماراتن شما را راهنمایی خواهیم کرد.

آیلتس چیست؟ سفری بین‌المللی به دنیای زبان انگلیسی

آیلتس (IELTS) مخفف International English Language Testing System آزمون بین‌المللی برای تعیین سطح انگلیسی است و به عنوان معتبرترین آزمون زبان انگلیسی در دنیا شناخته می‌شود و برای مهاجرت تحصیلی یا کاری به بسیاری از کشورها، نیاز است مدرک آن را ارائه دهید. بالاترین نمره این آزمون نمره ۹ است.

کاربرد آزمون آیلتس چیست؟ کابوس پرمشقت یا فرصت کسب مهارت

اولین و آشناترین کاربرد آزمون آیلتس، تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا است. شما برای مهاجرت به بسیاری از کشورها یا اشتغال در شرکت‌های بین‌المللی لازم است نمره آیلتس ارائه دهید. به‌عبارتی، مدرکی است که ازطریق آن می‌توانید سطح زبان خود را نشان دهید. فرقی نمی‌کند هدفتان مهاجرت به کشور انگلیسی‌زبان است، قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا را دارید یا برای ارتقای شغلی در یک شرکت بین‌المللی اقدام کردید؛ آیلتس کلید طلایی رسیدن به آرزوهایتان است.

انواع مختلف آزمون آیلتس چیست؟

دنیای آیلتس دو مقصد اصلی دارد که براساس هدفتان می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید:

آیلتس آکادمیک

این آزمون برای کسانی است که قصد تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا یا کار در محیط‌های آکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطح دشوارتر یا به‌اصطلاح آکادمیک هستند و نیاز به دانش تخصصی در زمینه‌های مختلف دارند.

آیلتس جنرال

این نوع آیلتس برای کسانی مناسب است که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی یا کار در محیط‌های غیرآکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطحی ساده‌تر هستند و بر مهارت‌های روزمره زبان انگلیسی تمرکز دارند.

از نظر نوع ارائه آزمون آیلتس، آن را می‌توانید به یکی از دو صورت زیر ارائه دهید:

آزمون کتبی

این نوع آزمون به‌صورت سنتی با استفاده از کاغذ و قلم در موسسات برگزاری آزمون برگزار می‌شود. هم اکنون برای شرکت در آیلتس کاغذی نیاز است به یکی از کشورهای آزمون‌ گیرنده همسایه مانند ترکیه یا ارمنستان سفر کنید.

آزمون کامپیوتری

در این نوع آزمون، سوالات روی صفحه نمایش کامپیوتر ارائه می‌شوند و پاسخ‌ها نیز به‌صورت الکترونیکی ثبت می‌شوند. برای این آزمون کافی‌است به مراکز آزمون آیلتس در تهران یا شهرهای بزرگ اقدام کنید.

ساختار آزمون آیلتس چگونه است؟

مسیری که در آزمون آیلتس پیش‌رویتان است، ۴ مرحله دارد. با گذراندن این ۴ مرحله می‌توانید نفس راحتی بکشید:

مهارت خواندن (Reading)

در این بخش، شما با انواع مختلف متن‌های انگلیسی، روبرو می‌شوید. برای پاسخ به سوالات این بخش لازم است متن هارا با تکنیک های خاصی بخوانید . سوالات این بخش شامل انواع مختلفی مانند صحیح و غلط، پر کردن جاهای خالی، تطبیق عنوان و موارد دیگر است.

مهارت نوشتن (Writing)

در این بخش، لازم است دو Essay(مقاله) با موضوع مختلف به زبان انگلیسی بنویسید. موضوعات این بخش معمولا شامل موضوعات عمومی و تخصصی‌ است. برای موفقیت در این بخش، باید بتوانید ایده‌های خود را به‌طور واضح بیان کرده و آن‌ها را بسط دهید، مثال بزنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کنید و به نکات نگارشی زبان انگلیسی توجه کنید. اغراق نیست اگر بگوییم نمره ۸ به بالا گرفتن در این مهارت گاو نر می‌خواهد و مرد کهن.

مهارت صحبت کردن (Speaking)

در این بخش، شما باید در یک مصاحبه با یک ممتحن انگلیسی‌زبان شرکت کنید. در این مصاحبه، شما به سوالات مختلفی در مورد موضوعات مختلف پاسخ خواهید داد و از علایق، تجربیات و نظراتتان صحبت می‌کنید. برای موفقیت در این بخش، لازم است به‌طور روان و واضح صحبت کنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کرده و به سوالات ممتحن به‌طور کامل و دقیق پاسخ دهید. فراموش نکنید حفظ کردن پاسخ سوالات احتمالی ممتحن کار هوشمندانه‌ای نیست؛ زیرا ممتحن با سنجش همه‌جوره سطح اسپیکینگ شما ممکن است غافلگیرتان کند.

مهارت شنیدن (Listening)

در این بخش، شما باید به مکالمات و گفتارهای مختلف انگلیسی به لهجه‌های مختلف گوش دهید و به سوالات مربوط به آن‌ها پاسخ دهید. سوالات این بخش شامل درک ایده اصلی، یافتن اطلاعات خاص، تکمیل جملات و موارد دیگر است. برای موفقیت در این بخش، لازم است سطح شنیداری و واژگان قوی داشته باشید.

جای نگرانی نیست. شما با شرکت در کلاس‌های آیلتس می‌توانید تکنیک‌های تست‌زنی این آزمون را یاد بگیرید.

برای آزمون آیلتس از کجا شروع کنیم؟

اکنون که کفش آهنی‌تان را به پا کردید تا از هفت خان آیلتس بگذرید، نیاز است نقشه راهی داشته باشید. برای شرکت و ثبت نام آیلتس گام‌های زیر را پیش‌رو دارید:

گام اول: هدف خود را مشخص کنید

قصد دارید آیلتس آکادمیک بدهید یا جنرال؟ چه نمره‌ای موردنیازتان است؟ آیا تاریخ یا ددلاین مشخصی برای ارائه نتیجه آزمون دارید؟ با مشخص کردن این موارد، قدم مطمئن‌تری را در آغاز خواهید داشت.

گام دوم: سطح فعلی خود را بسنجید

در این مرحله می‌توانید با تعیین سطح بفهمید در زمینه آیلتس چند مَرده حلاجید. سپس براساس سطح زبانتان در کلاس‌های آمادگی برای آزمون آیلتس شرکت کنید. اگر از اساتید و کارکشتگان این مسیر بپرسید به شما توصیه خواهند کرد وقت خود را با شیوه خودخوان هدر ندهید. هرچند روش خودخوان نیز ممکن است روی برخی افراد با سطح زبان مناسب نتیجه مثبت داشته باشد، اما معمولا طی کردن مسیر آیلتس بدون راهنما وقت تلف کردن است.

گام سوم: خودتان را برای روز آزمون آماده کنید

با تسلط بر منابع تخصصی و اصلی آیلتس، همه‌جوره خودتان را آماده کنید. نیازی نیست استرستان را با دنبال ۱۰۰ منابع برای خواندن بیشتر کنید. روی دو سه منابع اصلی مانند کمبریج، ویدیوهای سایمون و لیز و منابع منتخب و پیشنهادی از اساتید معتبر آیلتس تمرکز کنید.

گام چهارم: قبل از آزمون اصلی،خود را محک بزنید

زمانی که احساس کردید به سطح آمادگی قابل توجهی رسیدید، سراغ آزمون‌ و تست‌های آیلتس بروید. در مسیر خواندن برای محک خودتان قبل از آزمون اصلی می‌توانید امتحان ماک بدهید. ماک آزمون شبیه‌سازی آیلتس است و سوالاتی مشابه امتحان اصلی دارد.

گام پنجم: با اعتماد به نفس و مطمئن در آزمون شرکت کنید

به غول مرحله آخر رسیدید. تلاش چند ماهه شما قرار است در این آزمون نتیجه دهد. اگر از ماه‌های قبل برای کنترل استرس و افزایش اعتماد به‌نفستان در مسیر کسب مهارت آیلتس اقدام کرده باشید، در این مرحله می‌توانید عملکرد رضایتمندانه‌ از خودتان داشته باشید و مدال افتخار کسب نمره موردنظرتان در آزمون آیلتس را به گردنتان بیندازید.

کد خبر 751071

دیگر خبرها

  • ابهام درباره وضعیت بازیکن مضروب حامدی‌فر!
  • خشم آرسنالی‌ها از بادبادک هوا کردن بازیکنان فولام! + عکس
  • برنده محکمه انصاف در پرسپولیس
  • وحید امیری وارث پست و بازوبند امید؛ کاپیتان پرسپولیس با اخلاق، اما بی‌سیاست!
  • عالیشاه با توپ پُر به ترکیب برمی‌گردد
  • درگیری شدید ۲بازیکن بعداز بازی استقلال چه بود؟
  • سرپرست نفت آبادان: بازی مرگ و زندگی را از مس رفسنجان بردیم/ محکوم به پیروزی تا پایان فصل هستیم
  • پشت پرده حمله امید حامدی‌فر به بازیکن ذوب‌آهن؛ از بچه خوشگل تا رنگو! + عکس
  • استتار محروم پرسپولیس در ورزشگاه دوران جوانی
  • آیلتس چیست؟