Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات جدید نشان داده احتمالا 14 هزار نفر در کره جنوبی بر اثر بیماری‌های مرتبط با استنشاق مواد ضدعفونی‌کننده محصول یک شرکت انگلیسی، جان باخته‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، طبق تحقیقات جدید، بیش از ۱۴ هزار نفر در کره جنوبی—۱۰ برابر آنچه قبلاً تصور می‌شد—احتمالاً بعد از استنشاق ضدعفونی‌کننده استفاده شده در دستگاه رطوبت‌ساز (بخور) جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسوایی سال ۲۰۱۱ بعد از آن که چندین نفر با علائمی مثل آسم و بیماری‌های بینابینی ریه جان باختند، روشن شد و بعد از آن که ۴ زن باردار به دلیل مشکلات ناشناخته ریوی فوت شدند، در مرکز توجه قرار گرفت.

به گزارش روزنامه انگلیسی «تلگراف»، پس از آن مقامات محلی تحقیقاتی را در این خصوص آغاز کردند و نتیجه گرفتند «پلی‌هگزامتیلن گوانیدین»، عامل ضد باکتری که در پاک‌کننده‌های دستگاه‌های رطوب‌ساز استفاده شده وقتی به صورت قطره تنفس می‌شود می‌تواند باعث مرگ شود.

تعداد کسانی که نامشان به عنوان قربانی این رسوایی شعبه محلی شرکت انگلیسی «رکیت بنکیزر» ثبت شد هزار و ۵۵۳ نفر بوده، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد تلفات احتمالاً بسیار بیشتر است.

تحقیق جدید با مطالعه بر روی ۱۵ هزار و ۴۷۲ بزرگسال بین ۱۹ تا ۶۹ سال به سفارش کمیسیون ویژه فاجعه اجتماعی کره جنوبی، تخمین می‌زند بین ۱۳ هزار تا ۱۶ هزار نفر احتمالاً مرگ مرتبط با این ضد عفونی‌کننده داشته‌اند.

پیش از این یک مدیر اجرایی شعبه محلی این شرکت به ۷ سال زندان به دلیل نقشش در این رسوایی محکوم شده بود. او به دلیل قتل‌تصادفی و تبلیغ دروغین این محصول کشنده مجرم شناخته شد.

رکیت بنکیزر در سال ۲۰۱۱ بعد از آن که مقامات سئول محصولات این شرکت را با مشکلات ریوی مرتبط دانستند، آن‌ها را از بازار جمع‌آوری کرد. نام چند شرکت خرده‌فروش دیگر هم در این پرونده مطرح است.

همچنین بنابر تحقیق جدید، حدود ۶.۳ میلیون نفر از این ضدعفونی‌کننده‌ها بین سال‌های ۱۹۹۴ تا ۲۰۱۱ استفاده کردند. بنابر این تحقیق، در مجموع حدود ۶۷۰ هزار نفر از مشکلات جسمی مرتبط با این مواد رنج بردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کره جنوبی مواد سمی شرکت انگلیسی رسوایی کره جنوبی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمود شهریاری مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: ما با رسیدن به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز توانستیم قطعات مورد نیاز صنایع مختلف را طراحی و تولید کنیم که قیمت آن کاملاً مقرون به صرفه است و با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه می‌شوند.

وی به مزیت این محصول تولید شده اشاره کرد و گفت: این محصولات در برابر آتش و گرمای زیاد نمی‌سوزند و تجزیه نمی‌شوند.

شهریاری افزود: دستگاه‌های خطوط شیشه، کاشی و سرامیک که به صورت اتومات هستند تکنولوژی بسیار بالایی دارند و با سرعت و دمای بالایی کار می‌کنند که این محصول با این ویژگی می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

این پژوهشگر با بیان اینکه این دانش فنی برای صنایع مختلفی کاربرد دارد، گفت: علاوه بر صنایع شیشه و کاشی در حال گسترش این دانش فنی برای صنایعی با دمای بالا، به عنوان قطعات و ملزومات مربوط به کوره‌های عملیات حرارتی، چیدمان کوره‌ها، هیترها، بوته‌ها و به طور کلی تمام قطعاتی که کاربرد دما بالا دارند، هستیم.

گفتنی است، قطعات مختلف مورد استفاده در صنعت شیشه و کاشی با این دانش فنی بومی‌سازی شده است.

کد خبر 6098231

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • حوادث ناشی از کار دومین علت مرگ در کشور است
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • خرید دریچه فاضلاب چدنی در تهران | شرکت دانش بنیان ذوب ریزان
  • ساخت بیش از هزارو ۷۰۰ کلاس درس درآذربایجان غربی
  • نحوه تولید پروفیل زد سوله
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی