Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، در ادامه این گزارش روز گذشته تارنمای شبکه اسکای نیوز انگلیسی آمده است: به دنبال پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، برخی از رهبران جهان که روابط گرمی با دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا داشته‌اند، همچنان سکوت قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

در حال حاضر مقاماتی در جهان هستند که هنوز به تیم جدید راه یافته به کاخ سفید تبریک نگفته و آرزوی موفقیت برای این تیم ابراز نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این مقاات "ژائیر بولسونارو" رئیس‌جمهوری برزیل بوده که به دنباله‌روی از سیاستهای ترامپ شهره خاص و عام شده است. بولسونارو که به "ترامپ برزیل" نیز مشهور است و یک هم پیمان نزدیک رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا به حساب می آید، اخیرا نارضایتی خود را نسبت به یک موضع‌گیری بایدن در رقابت های انتخاباتی اعلام کرد. بایدن در اولین مناظره تلویزیونی گفته بود که ترامپ لازم است به برزیل برای حفاظت بیشتر از آمازون فشار بیاورد. بولسونارو این اظهارنظر بایدن را خطرناک خوانده بود.

این در حالی است که گزارش شده پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات آمریکا، بولسونارو در حال فاصله گرفتن از ترامپ بوده و در جایی گفته که ترامپ مهمترین فرد در دنیا نیست.

مقام مهم دیگر جهان که واکنش فوری به انتخاب بایدن نداشته، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بوده که گفته شده روابط دوستانه‌ای با ترامپ دارد. این در حالی است که کاخ کرملین روز دوشنبه اعلام کرد آماده همکاری با هر رئیس‌جمهور منتخب آمریکا است.

پوتین سال گذشته از طرح استیضاح ترامپ در آمریکا انتقاد کرده و از او دفاع کرده بود.

ترامپ نیز به دنبال کنفرانس خبری مشترک با پوتین در سال ۲۰۱۸ به رفتار خیانت آمیز به دلیل موضع گیری درباره ادعای مداخله روسیه در انتخابات قبلی آمریکا متهم شده بود.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی دیگر مقام مهم دیگری است که از زمان انتخاب بایدن در سمت ریاست جمهوری آمریکا، موضع گیری نداشته است.

ترامپ و رهبر کره شمالی تاکنون سه مرتبه دیدار داشته اند و گفته شده طی چهار سال اخیر حدود ۳۰ نامه تبادل داشته اند.

به رغم مذاکرات واشنگتن- پیونگ یانگ، کره شمالی تحرکات کمی برای محدود کردن برنامه هسته ای خود داشته و در سوی مقابل آمریکا نیز تحریم های اقتصادی کلیدی را علیه کره شمالی لغو نکرده است.

پیش از این اظهارنظرها و موضع گیری های تندی از سوی رهبر کره شمالی و جو بایدن علیه یکدیگر وجود داشته است.

در این میان یانس یانشا نخست وزیر اسلوونی نیز در اقدامی تامل برانگیر پیش از اعلام نتیجه نهایی انتخابات، به ترامپ تبریک گفت. این در حالی است که به رغم اینکه تا حدودی مشخص شده بود بایدن پیروز انتخابات آمریکا است، نخست وزیر اسلوونی همچنان حمایت خود را از ترامپ نشان می داد.

برخی دیگر از رهبرانی که پیشتر علنی از ترامپ حمایت کرده بودند، رفتارهای متفاوتی از رهبرانی که سکوت پیشه کرده اند، داشته اند. برای نمونه نخست وزیر انگلیس که به طور قاطع حامی ترامپ بوده، به جو بایدن تبریک گفته است. رهبران عربستان نیز به جو بایدن در حالی تبریک گفتند که تبریک فوری نبود و مدتی از اعلام این نتیجه گذشته بود.

برچسب‌ها انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن اخبار کنکور رئیس جمهوری موضع گیری کره شمالی داشته اند جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم: جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی«تیتر۱۳» در دانشگاه فردوسی مشهد:
جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

جان‌مایه مشترک جنبش دانشجویی، حقیقت‌طلبی و آزادی‌خواهی است. از جنبش ۱۹۶۸ در فرانسه و آلمان تا جنش‌های دانشجویی ایران در جهت تثبیت آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب. این تاریخ پرافتخار ناشی از روح پاک و خداجوی جوانانی است که در دانشگاه‌ها در پرتو اندیشه‌های متعالی صیقل دادند.

جنبش دانشجویی بعد از ۱۹۶۸ به لطایف الحیل سرکوب شد. نظام سرمایه‌داری با تمهیدات نهادی و ساختاری توانست این جنش را در درون خودش مضمحل کند. این خواست دولت مستکبر بود تا با صنعت سرگرمی بسیاری از انرژی‌های جوانی در مسیر انحرافی سامان یابد و آرمان‌های بلند دانشجویی که اساس دنیای بدون ظلم را شکل می‌دادند، به حاشیه رفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 مسئله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویی در این دهه می‌شود و به جنبش ضدسلطه و ضداستکبار تبدیل خواهد شد/ باید هسته‌های مقاومت را در بطن جوامع تکثیر کنیم

انقلاب اسلامی در ملت‌هایی که دنبال رهایی از ستم و سلطه بودند تاثیرات شگرفی داشت اما واقعیت این است که سیاست‌های عادی‌سازی روایط توسط دولت‌های پس از جنگ، بسیاری از پتانسیل‌های جنبش دانشجویی را که می‌توانست مناسبات را در سطح منطقه و جهان رقم بزند را به درون معطوف کرد و مانع گسترش این ظرفیت‌های عظیم شد.

در تمام طول تاریخ مسئله فلسطین همواره یکی از مسائل اصلی جنبش دانشجویی در ایران و جهان بوده است. علی رغم تمامی ابزارها برای سرکوب این مطالبه، مسئله غزه و فلسطین تبدیل به مسئله محوری جریان‌های دانشجویی در اقصی نقاط عالم شد.

در یک جنگ نابرابر رسانه‌ای هستیم و دست برتر با دشمن است. در جبهه رسانه‌ای ضعف داریم. در قیاس با جبهه دشمن که مالکیت عظیم رسانه‌ها را برای مدیریت اذهان عمومی از طرق مختلف در دست دارد. شبکه دانشجویی حمایت از مردم فلسطین و هسته‌های مقاومت را باید شکل دهیم. توان دانشجوهای ما در بطن جوامع تکثیر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا