Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت دولتی روس کاسموس (دست اندرکار امور فضایی روسیه) اعلام کرد که ماهواره بر «سایوز-۲.۱۶» با ۳۶ ماهواره مخابراتی انگلیسی از پایگاه فضایی واستوچنی (در شرق روسیه) به فضا پرتاب شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شرکت روس کاسموس روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: این پرتاب ساعت ۷ و ۱۴ دقیقه به وقت مسکو انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ماهواره بر «سایوز-۲.۱۶» ماهواره‌های انگلیسی را در مدار ۱۲۰۰ کیلومتری کره زمین قرار می‌دهد.

این سومین پرتاب فضایی تجاری از پایگاه فضایی تازه تاسیس واستوچنی روسیه است.

شرکت انگلیسی وان وب قصد دارد شبکه‌ای از ماهواره‌ها را در مدار پیرامون کره زمین ایجاد کند تا بتواند خدمات اینترنتی به تمام جهان ارائه دهد.

با ۳۶ ماهواره‌ای که امروز پرتاب شد، تعداد ماهواره‌های وان وب در مدار کره زمین به ۲۰۰ ماهواره می‌رسد.

روسیه بخشی از امکانات فضایی خود را برای ارائه خدمات به کشور‌های دیگر از جمله پرتاب ماهواره‌های مخابراتی مورد استفاده قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ماهواره انگلیسی کاسموس پرتاب ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۲۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجارستان: در «ماموریت احمقانه» ناتو برای کمک به اوکراین شرکت نخواهیم کرد

وزیر امور خارجه مجارستان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که بوداپست در برنامه بلندمدت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای کمک به اوکراین شرکت نخواهد کرد و این طرح را «ماموریت احمقانه» خواند.

به گزارش مشرق از خبرگزاری رویترز، پیتر سیجارتو وزیر امور خارجه مجارستان بار دیگر مخالفت دولت بوداپست با طرح ناتو برای کمک بلندمدت به اوکراین را اعلام کرد.

طبق این گزارش، متحدان ناتو در ماه آوریل (فرودین/اردیبهشت) موافقت کردند که از طریق ایجاد صندوقی به ارزش ۱۰۰ میلیارد یورو (۱۰۷ میلیارد دلار) برنامه‌ریزی برای حمایت نظامی طولانی مدت خود از اوکراین در جنگ با روسیه را آغاز کنند.

زولتان کواچ سخنگوی دولت مجارستان در واکنش به این طرح ناتو در ماه گذشته [میلادی] در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) گفت که مجارستان از هیچ پیشنهاد ناتو که «ممکن است ائتلاف را به جنگ نزدیک‌تر کند یا آن را از یک ائتلاف دفاعی به ائتلاف تهاجمی تبدیل کند» حمایت نخواهد کرد.

روابط میان مجارستان و ناتو به دلیل تعلل بوداپست بر سر تایید الحاق سوئد به این ائتلاف نظامی، که سرانجام در ماه مارس توسط مجارستان تصویب شد، و همچنین به دلیل روابط گرم ویکتور اوربان نخست وزیر این کشور با روسیه تیره شده است.

دیوید پرسمن سفیر آمریکا در مجارستان پیشتر گفته بود که متحدان ناتو به بوداپست در مورد خطرات روابط «نزدیک و در حال گسترش» خود با روسیه هشدار می‌دهند.

وی همچنین اعلام کرده بود: اگر انتخاب بوداپست این سیاست باشد، «باید تصمیم بگیریم که چگونه از منافع امنیتی خود به بهترین نحو محافظت کنیم.»

ینس استولتنبرگ دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی که اواخر سال جاری پس از یک دهه رهبری این ائتلاف نظامی کنار می‌رود، در حال ارائه طرحی به ۳۲ کشور عضو ناتو برای ایجاد یک صندوق پنج ساله ۱۰۰ میلیارد یورویی در حمایت از اوکراین است. وی همچنین به دنبال آن است تا ناتو رهبری گروه ۵۲ کشوری حامی اوکراین موسوم به «رامستاین» را که اکنون در دست ایالات متحده است، در اختیار گیرد.

از سوی دیگر، مجارستان به عنوان یکی از کشورهای عضو ناتو، بزرگترین مانع در برابر پیوستن کی‌یف به این ائتلاف است و در این میان برخی کشورهای دیگر عضو از جمله اسپانیا و ایتالیا نیز درباره جزئیات ایجاد صندوق ۱۰۰ میلیارد یورویی و اینکه هر کشور باید چه مقدار سرمایه گذاری کند، ابراز نگرانی کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • نماهنگ یاس بهشتی به ۲ زبان فارسی و انگلیسی در شیراز رونمایی شد
  • معادل ۱۲ سال در دولت سیزدهم پرتاب ماهواره به فضا انجام شد
  • امیدواری روسیه به حضور در المپیک تا ۸ سال دیگر
  • مجارستان: در «ماموریت احمقانه» ناتو برای کمک به اوکراین شرکت نخواهیم کرد
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!
  • آیلتس چیست؟
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران